Nous

Empresaris i

Emprenedors de

Catalunya NEEC

neec@neec.cat

——————-

 

Comunicació:

Jordi Pascual

comunicacio@neec.cat

+34 687 01 01 11

FET A CATALUNYA, FET AMB EL COR

Premis Fet a Catalunya

EL SOMNI DE LA NEEC FET REALITAT

 A la tardor de 2020 a la NEEC (Nous Emprenedors i Empresaris de Catalunya) llegíem amb preocupació les notícies sobre el terribles efectes que estava tenim la pandèmia causada per la covid-19 sobre l’emprenedoria i l’empresariat català. 

 

D’aquest procés de reflexió, va brollar una llum per a l’esperança a la qual ens vam voler agafar per tenir noves energies.

Vam veure que també havia moltes petites empreses no només estaven resistint la pandèmia, sinó que havien aprofitat la crisis per endegar processos de reinvenció dels seus models de negoci, que innovaven i desenvolupaven nous productes i se seguien reivindicant i formant la punta de llança del sistema econòmic i productiu català.

Dins d’aquest grup de valentes i valents, també hi havia gent jove, i no tant jove, que amb esperit emprenedor i lluitador tenien idees creatives que traslladaven el projectes per a futures realitats empresarials.

Voliem estar al seu costat d’alguna manera, contribuir a la seva visibilitat a partir del nostre lema “Dels emprenedors pels emprenedors”. 

És així com va sorgir la idea de convocar el premi FET A CATALUNYA, FET AMB EL COR. 

Convoquem

Els Premis “Fet a Catalunya”, amb el qual NEEC vol fer un reconeixement a totes aquelles persones que no tenen aturador en la recerca de l’emprenedoria industrial i l’excel·lència empresarial al nostre país.

Premiem

Aquelles iniciatives emprenedores que reinventen, innoven i desenvolupen nous productes i serveis, atorgant un segell distintiu i de qualitat al producte català. Amb un esment significatiu al producte industrial.
Poden participar les empresa de menys de 7 anys i que tenen un projecte, un producte o un servei desenvolupat, produït o servit a Catalunya? Participa!

Si la teva empresa, o projecte emprenedor, ha desenvolupat un producte en que la majoria dels processos productius i/o components són d’origen català, no dubtis a presentar-te*: Hi hauran premis en metàlic

*Pròximament es convocarà la Segona Edició.

Reconeixem

Aquelles empreses ja consolidades que desenvolupen i produeixen en la seva totalitat o parcialment els productes a Catalunya i que representen l’empenta, la perseverança i el caràcter productiu català.
Ets una empresa amb productes o serveis ideats, desenvolupats i fets íntegrament a Catalunya o bé transformats activament a Catalunya?

Ves preparant la teva candidatura!

Recull informatiu de la Primera Edició.

La presentació de candidatures va tenir lloc del 15 de setembre al 10 de novembre de 2021.

Reproducir vídeo

Oriol Brutau, President d’Associació d’Emprenedors de Catalunya NEEC, presenta l’edició 2021.

La NEEC a Vallès Visió TV (Entre el minut 16 i el minut 30)

Agraïments

Moltes gràcies als patrocinadors, col·laboradors, participants, finalistes i guanyadors de l'edició 2021

El 25 de novembre vam gaudir de l’acte d’entrega dels premis de la primera edició del premi “Fet a Catalunya” que tenen per objectiu reconèixer l’emprenedoria industrial i productiva del nostre país.

FINALISTES: Beta Robots, Perspectiva IA, Showee

INDUSTRIA CATALANA: ITC Dosing Pumps, Llagurt

GUANYADOR: NIXI FOR CHILDREN

Volem agrair molt especialment a l’organització del IV Congrés d’empreneduria Altamar per la seva acollida i organització.

També una menció especial a les empreses que han fet possibles aquests premis:

PATROCINADORS:

PROQUIMIA, TAPLA, FLUIDRA, APROP MARKETING, PLASTICBAND, IMREPOL I AJUNTAMENT SANT ANTONI DE CALONGE

COL.LABORADORS:

EL PUNT AVUI I LA FAGEDA

I a la col·laboració tant especial de DIDAC LEE

També donem les gràcies a totes les empreses i projectes que han participat en aquesta primera edició del premi “Fet a Catalunya”. I que encara que no tots es puguin endur el premi, tenen un gran reconeixement per el seu gran esforç i dedicació.

Finalment, volem donar l’enhorabona a tots els finalistes i guanyadors, ja que han fet un treball excel·lent i els hi desitgem el millor en el futur.

Estigues pendent de la nova convocatòria 2022

Es preveu que la convocatòria de la segona edició pugui ser sobre el 15 de setembre 2022